Skip to main content

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στην Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν μέσα σε ένα 24ωρο επτά άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη για ναρκωτικά επτά ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι νεαρής ηλικίας, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές σε Πέλλα, Πιερία και Ημαθία.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Πέλλα, συνελήφθησαν δύο άτομα, 23 και 19 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 42,5 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού.

Λίγο αργότερα, στην περιοχή Σβορώνος Πιερίας συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε πάνω του ποσότητα κάνναβης βάρους 33 γραμμαρίων.

Στην Κατερίνη συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 21 και 38 ετών και μία 60χρονη γυναίκα.

Αρχικά εντοπίστηκε ο 21χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία προμηθεύτηκε νωρίτερα από τους άλλους 2 ημεδαπούς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμεναν ο 38χρονος και η 60χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 23,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τέλος, συνελήφθη χθες στην Ημαθία, ένας 40χρονος, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο το οποίο είχε αφαιρέσει την 4 προς 5 Ιουλίου 2018 στην Βέροια.

Στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.