Skip to main content

Μπέκας: Κάτι φρενάρει τον Παπαθανασάκη και δεν πουλάει τον Ηρακλή

Ο μέχρο πρότινος συνεργάτης του Νίκου Καγιούλη μίλησε για την ολοκλήρωση της ενασχόλησης του σχήματος του ομογενή μάνατζερ με το «Γηραιό»

Για την ολοκλήρωση της ενασχόλησης του σχήματος Νίκου Καγιούλη με τον Ηρακλή αλλά και την κατάσταση στο σύλλογο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Στέλιος Μπέκας.

Παράλληλα, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του ομογενή μάνατζερ, εκτιμά πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν θέλει να πουλήσει το «Γηραιό».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μπέκας:

Για το τι μπορεί να σκέφτεται ο Παπαθανασάκης για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Σπύρου Παπαθανασάκη. Δεν ξέρω αν είναι θολωμένος ή κάποιοι του βάζουν λόγια. Αυτά που ξέρω όντας δίπλα στον Καγιούλη είναι ότι μιλούσαν σχεδόν καθημερινά και άλλα έλεγαν το πρωί, άλλα γίνονταν το βράδυ. Έχω την αίσθηση ότι δεν θέλει να δώσει την ομάδα. Καλό είναι να βγαίνεις και να λες δημόσια ότι πουλάω με ένα ευρώ, όμως, στο διά ταύτα ας προσπαθήσει κανείς να πάει στον Παπαθανασάκη και θα δει αν πουλάει με ένα ευρώ ή όχι. Τα χρέη είναι δυσβάστακτα ειδικά για τη Football League και το μεγαλύτερο αγκάθι είναι η εφορία και το ΙΚΑ».

Για το αν κρύβεται κάποιος πίσω από τον Παπαθανασάκη: «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Αν ψάξεις τις κατασχέσεις και τις κινήσεις προς την ΠΑΕ ίσως δεις κάποια ονόματα αυτών με τους οποίους έχει δούναι και λαβείν. Δεν ξέρω ποιοι είναι και με τι ποσό συνεισφέρουν. Αυτά πρέπει να βγει και να τα πει ο ίδιος. Εγώ δεν αλλάζω τη γνώμη μου, ούτε πούλησα ποτέ οπαδιλίκι. Όταν έρθει η ώρα θα πω τα πάντα. Από το πώς έγινε η προσέγγιση μέχρι και την οριστική απόσυρση Καγιούλη. Έχω την αίσθηση ότι κάτι φρενάρει τον Παπαθανασάκη για να μεταβιβάσει την ομάδα. Και για τον πιθανό επόμενο ιδιοκτήτη, πάντως, ο μεγαλύτερος βραχνάς θα είναι τα χρέη σε εφορία και ΙΚΑ γιατί η ρύθμιση για τις 120 δόσεις δεν εξυπηρετεί.

Πρέπει να είναι πάνω από 1,3 εκ. ευρώ τα χρέη σε εφορία και ΙΚΑ. Το άλλο που τον φρενάρει είναι, ίσως, οι άμεσοι συνεργάτες του που πιθανώς να θεωρούν ότι είναι βιώσιμη η ομάδα».

Για το αν ο Παπαθανασάκης έχει ενεχυριάσει τις μετοχές του Ηρακλή: «Στην Ελλάδα του 2017 όλα είναι πιθανά».

Για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή: «Όταν υπήρχε η προοπτική να αναλάβει την ομάδα ο Καγιούλης του έλεγα ότι έπρεπε από τον Ιούλιο να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική στη Β’ Εθνική. Από τη στιγμή που βγήκε ο Ιούλιος θεωρώ ότι πάμε κάθε μέρα και πιο πίσω».