Skip to main content

«Μπαίνει» ο Κάμπος, αγωνία για Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, o Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος δοκιμάζει σε κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων

Την ιδανική αγωνιστική συμπεριφορά με την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση προσπαθεί να συνδυάσει στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Έτσι, η προπόνηση της Τετάρτης (06.12) αφορούσε την τακτική μέσα από ασκήσεις με στόχευση και στη φυσική κατάσταση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, άλλωστε, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η ομάδα του οφείλει να είναι άρτια προετοιμασμένη και έτοιμη ν’ αντέξει σε συνθήκες υψηλής πίεσης προκειμένου να πετύχει τους στόχους της».

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το... ιατρικό δελτίο

Ο Τζάλμα Κάμπος ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα και την Πέμπτη (07.12) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Οι Πούγγουρας, Κάτσε γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, o Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.

Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ υποβλήθηκε στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των ενοχλημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό που έκανε την επέμβαση ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.