Skip to main content

Μπέος: Δίκαια νίκησε ο Ηρακλής, θα δώσουμε μόνο προσκλήσεις

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για τους «κυανόλευκους», τα μπαράζ ανόδου και το επερχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον «Γηραιό» και τον ΝΠΣ Βόλο

Για τον Ηρακλή, τα μπαράζ ανόδου και το επερχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον «Γηραιό» και τον ΝΠΣ Βόλο μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου:

Για το αν οι Ηρακλής και Βόλος εξασφαλίσουν τα δύο εισιτήρια για τη Football League από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής: «Θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί. Ο Ηρακλής στο παιχνίδι με τον Βόλο κέρδισε δίκαια, αλλά η νίκη του προέκυψε από δύο λάθη του Βόλου. Ο Βόλος μαθηματικά θέλει μία νίκη για να ανεβεί. Όταν, λοιπόν, μία ομάδα έχει παίξει 45 παιχνίδια πρωταθλήματος, Κυπέλλου και φιλικά κι έχει κάνει μόνο δύο ήττες, τότε αξίζει την άνοδο. Πρέπει, πάντως, ο Βόλος να αποκτήσει επαγγελματική ομάδα. Ας ενωθούνε όλες μαζί και να φτιαχτεί μία ομάδα, η οποία όχι απλά θα είναι στη Superleague, αλλά θα διεκδικεί και την Ευρώπη. Δε λέω να διαλυθούν η Νίκη και ο Ολυμπιακός, γιατί έχουν την ιστορία τους. Απλά να παραμείνουν στο ερασιτεχνικό επίπεδο και στις επαγγελματικές κατηγορίες να ισχύει το «ισχύς εν τη ενώσει». Ας δημιουργήσουμε μία επαγγελματική ομάδα και ας συμβάλλει ο καθένας από το μετερίζι του».

Για το αν ο Βόλος θα δώσει εισιτήρια στον Ηρακλή στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο δεύτερο γύρο των μπαράζ: «Δεν χωράει το γήπεδο για να φιλοξενήσει τον κόσμο του Ηρακλή. Θα του δώσουν 40-50 προσκλήσεις, καθώς το γήπεδο γεμίζει από τα μέλη και τον κόσμο. Ζήτησα μία χάρη από τους παράγοντες του Βόλου να δείξουν ζωντανά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ώστε να το δουν και στη Θεσσαλονίκη. Και μου είπαν ότι θα το κάνουν».