Skip to main content

Μπεργκ: Ο τελικός του κυπέλλου ήταν το ματς της ζωής μου

Ο Σουηδός επιθετικός της Αλ Αΐν μίλησε για την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και για τον νικηφόρο τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Για την καριέρα του στην Αλ Αΐν, τη ζωή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και για τον νικηφόρο τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου θριάμβευσε αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, ο Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός:

Για την οικογένειά του: «Η ταπεινή μου οικογένεια αποτελείται από εμένα, τη σύζυγό μου Ζοζεφίν και τρία μου παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη είναι η 6χρονη Τζούλι, ο γιος μου Λιονέλ είναι 4 και ο Μάθιου έγινε ενός ετών πρόσφατα».

Για την σχέση του με τα social media: «Προτιμώ το instagram, παρότι υπάρχουν πλέον αρκετά  social media».

Για τον στόχο του με την Αλ Αΐν: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που θα γίνει το 2018 στο Άμπου Ντάμπι».

Για το ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στην Αλ Αΐν εκτός από τον καιρό: «Στην πραγματικότητα, η Αλ Αΐν είναι πανέμορφη πόλη, οπότε δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες. Νομίζω ότι εγώ και η οικογένειά μου έχουμε πλέον προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής».

Για το γκολ που του έχει μείνει αξέχαστο: «Το πρώτο μου με την εθνική Σουηδίας, κόντρα στη Μάλτα».

Για το ποιο παιχνίδι δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Τότε που η πρώην ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός, πήρε το κύπελλο Ελλάδoς. Νικήσαμε 4-1 τον ΠΑΟΚ και έκανα χατ-τρικ. Αυτό ήταν το ματς της ζωής μου».

Για το αγαπημένο του μέρος στα Εμιράτα: «Λατρεύω την Αλ Αΐν και νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Δεν είναι μυστικό αν σας πω ότι δεν έχω πάει σε όλα τα μέρη εδώ».

Για το αγαπημένο του αραβικό φαγητό: «Το κοτόπουλο biryani».

Για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα: «Όταν ήμουν νέος, υποστήριζα την Άρσεναλ».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης στα Εμιράτα: «Ο Omar Abdulrahman».

Για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του: «Αυτές που περνάω χρόνο με την οικογένειά μου».