Skip to main content

Μπίσεσβαρ: Δεν είχα καλή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή

«Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο καλό ρυθμό», δήλωσε ο Σουριναμέζος άσος του ΠΑΟΚ

Στην εικόνα που παρουσίασε στο ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή στάθηκε με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου για:

- το αν ο Ιανουάριος ήταν ο καλύτερος μήνας για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο: «Ήταν ένας καλό μήνας, βοήθησε η ομάδα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε καλές νίκες με καλές εμφανίσεις, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος, είχαμε αρχίσει από τον Δεκέμβριο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο καλό ρυθμό».

- την αλλαγή του στο ματς με τον Ηρακλή: «Ο κόουτς έπρεπε να πάρει μια απόφαση, ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλός, οι παίκτες του Ηρακλή με πίεσαν αρκετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο όταν βγαίνεις από το γήπεδο αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό. Ελπίζω να αγωνιστώ στον επόμενο αγώνα και να παίξω 90 λεπτά».

- τη συνέχεια: «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, είμαστε καλή κατάσταση, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε δυνατά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ. Να συνεχίσουμε στους στόχους, να πάρουμε το κύπελλο και να πάμε όσο καλύτερα στο πρωτάθλημα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας και θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η ομάδα».

-το ματς κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη: «Είχαμε μια καλή απόδοση εκεί και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορούμε να το τελειώσουμε αύριο, πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας για να πάρουμε την πρόκριση».