Skip to main content

Μπλοκ πολυκατοικιών με όνομα Σαντορίνη χτίζουν στη... Σμύρνη(φωτο+vid)

Το Park Life Σαντορίνη είναι, όπως φαίνεται και από την ονομασία, εμπνευσμένο από το ομώνυμο ελληνικό νησί. Δεν έχει, όμως, κάποια ιδιαίτερη ομοιότητα

Μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη με την ονομασία «Σαντορίνη» αποφάσισε να δημιουργήσει ένας Τούρκος κατασκευαστής, αγνοώντας το βαρύ κλίμα που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο χώρες.

Το Park Life Σαντορίνη (Park Yaşam Santorini) είναι, όπως φαίνεται και από την ονομασία, εμπνευσμένο από το ομώνυμο ελληνικό νησί. Το συγκρότημα δεν έχει κάποια ομοιότητα με το ελληνικό νησί αλλά στο κέντρο του καταστήματος θα τοποθετηθεί ένας παραδοσιακός μύλος.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση  52 τετραγώνων με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα.  Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.