Skip to main content

Μπλόκο από ευρωπαϊκές χώρες στους Τούρκους υπουργούς

Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Αυστρία απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα τους, Τούρκους υπουργούς για να προπαγανδίσουν την πολιτική Ερντογάν.

Και την Ιστορία θα αλλάξει η κυβέρνηση, εκτός από τα… φώτα που μας άλλαξε. Τυπικά βέβαια θα γίνει αυτό, επειδή η "προοδευτική" θολοκουλτούρα, με δράστες όλους τους υπουργούς α-Παιδείας της μεταπολίτευσης, και πρωτεργάτη τον γιο της Μάργκαρετ, έχουν αλλάξει τα πάντα, μέχρι σημείου να θεωρείται κάτι σαν ποινικό αδίκημα να ομολογείς ότι είσαι πατριώτης και αγαπάς την πατρίδα σου.

‘Όταν, κάποια εποχή, αναλάβει το υπουργείο α-Παιδείας φιλέλληνας υπουργός, θα έχει πολλή δουλειά να κάνει. [Δεν αρκεί να είσαι Έλληνας στο Δελτίο Ταυτότητας. Πρέπει να είσαι και φιλέλληνας στην ψυχή].

Μαθήματα σοβαρότητας και αξιοπρέπειας ενός κράτους έδωσε η Ολλανδία. Οι κουτσαβακισμοί των Τούρκων δεν πέρασαν και οι νόμοι εφαρμόστηκαν. Το ίδιο έκανε και η Βουλγαρία, καλώντας τον πρέσβη της Τουρκίας για παρατηρήσεις, λόγω της ανάμιξης της Άγκυρας στις επικείμενες βουλγαρικές εκλογές.

Το είπαμε κι άλλες φορές. Οι σοβαρές χώρες δεν έχουν γιουσουφάκια πολιτικούς. Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Αυστρία απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα τους, Τούρκους υπουργούς για να προπαγανδίσουν την πολιτική Ερντογάν. Και η Ε.Ε. κόβει τα προενταξιακά κονδύλια που έδινε στην Τουρκία. Σε πιάνει θλίψη όταν συγκρίνεις τις καταστάσεις αυτές, με την συμπεριφορά των δικών μας, που "μόνο γαυγίζουν, αλλά ποτέ δεν δαγκώνουν".

Κι ακόμη χειρότερο, βάζουν την ουρά στα σκέλια και τρέχουν, αναλογιζόμενοι μόνον τις ψήφους που μπορεί να χάσουν, αν στενοχωρήσουν τον "πολυχρονεμένο" Πρόξενο της Κομοτηνής. Κατά τα άλλα, ακούμε πύρινους λόγους για αξιοπρέπεια, για φιλότιμο, όροι που ούτε ξέρουν τι σημαίνουν αυτοί που τους εκφέρουν.

Το αμερικανικό Σύνταγμα απαγορεύει να γίνει κάποιος Πρόεδρος, εάν δεν γεννήθηκε στο έδαφος των ΗΠΑ. Γι' αυτόν τον λόγο δεν ήταν υποψήφιος ο Κίσιγκερ. Ο Ομπάμα, γνώριζαν όλοι ότι γεννήθηκε στην Κένυα, αλλά αυτοί που τον προώθησαν και του έδωσαν και Νόμπελ Ειρήνης [για την ίδρυση και εμφάνιση των τζιχαντιστών;] προστάτευσαν τον εκλεκτό διαχειριστή.

Ο ετεροθαλής αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ Ομπάμα, έδωσε στο twitter αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης του πρώην προέδρου με το οποίο αποδεικνύεται ότι έχει γεννηθεί στην Κένυα.

Απορία: Μετά την βεβαίωση της Τράπεζας της Ελλάδας, ότι ο Σώρρας είναι άφραγκος, αναρωτιέμαι αν εκείνος ο δικαστικός που αποφάνθηκε ότι ο Σώρρας έχει 600 δισ. δολ., υπηρετεί ακόμη;

Όλα τα σκέφτονται οι Γερμανοί. Με στόχο τη μείωση του αριθμού των βιασμών των Γερμανίδων από τους πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει τη χώρα, η γερμανική κυβέρνηση εξέδωσε και διένειμε στους πρόσφυγες κάρτα ελεύθερης (δωρεάν) επίσκεψης σε οίκους ανοχής. Όσο και να επιχειρούν οι κυβερνήσεις να κρύψουν την πραγματικότητα, τέτοιες ειδήσεις δείχνουν τι συμβαίνει.

Οι συμφωνίες που υπέγραψε ο Ερντογάν με τον Πούτιν, έχουν αντικείμενο την αμυντική βιομηχανία, τον ενεργειακό τομέα και άλλους τομείς. Εμείς όμως προτιμάμε… την Ουκρανία. Και όχι μόνο, αλλά και Βενεζουέλα, και Κούβα. Ξέρει ο Τσίπρας τι κάνει. Πώς αλλιώς θα καταστραφεί συνειδητά η ιδιωτική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα για να οικοδομηθεί το σοβιετικό κράτος;