Skip to main content

Μπόλονι: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ έχρισε ως φαβορί για την αναμέτρηση με τους Σάμροκ Ρόβερς ο Λάζλο Μπόλονι.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως φοβάται για πολλά πράγματα στην ζωή του, όχι όμως για το ποδόσφαιρο. Ο Ρουμάνος παραμονές του αγώνα με τους Σάμροκ Ρόβερς έχρισε φαβορί τον «Δικέφαλο του Βορρά». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
 
Για τους Σάμροκ και την εικόνα του ΠΑΟΚ: 
 
"Θα 'θελα καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους Σάμροκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. με αυτό τον τρόπο έδειξαν για μία ακόμη φορά την ποιότητά τους. Σεβόμαστε την ιρλανδική ομάδα, όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Ετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε τη Σάμροκ, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς και ελπίζουμε να είμαστε χαρούμενοι μετά το ματς. Μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή που διανύουμε για μας. Κάποιος από σας μου είπε ότι είναι συνήθως ιδιαίτερος μήνας για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει, όμως, να πω ότι το ίδιο είχα ακούσει για τον Σεπτέμβριο και δεν ήταν δύσκολος μήνας. Τις δύσκολες στιγμές πρέπει να τις βγάλουμε από το κεφάλι μας και η συγκέντρωσή μας ναι είναι όλη για το αυριανό παιχνίδι. Όπως έχω πει πολλές φορές, χρειαζόμαστε αποτελεσματικότητα στην επίθεση και να μην κάνουμε μεγάλα λάθη στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι".
 
Για τον αν φοβάται: 
 
"Ποτέ δεν φοβάμαι. Φοβάμαι τα προβλήματα υγείας της μητέρας μου, την κόρη μου που οδηγεί, στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν φοβάμαι ποτέ".
 
Για το αν του βγαίνει το πλάνο που έχει εκπονήσει για τον ΠΑΟΚ: 
 
"Καταρχήν, πρέπει να πω ότι δεν μπορώ να τρέξω πίσω και να μιλήσω για αυτοπεποίθηση. Ήταν τελείως διαφορετικό όταν παίζαμε με την Βαλερένγκα και μετά είχαμε μπροστά μας την Ξάνθη και άλλο όταν παίζαμε με την Καζάν και μετά από δύο μέρες αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό. Πολλοί που σκέφτονται με την καρδιά δεν κάνουν τον διαχωρισμό, εγώ όμως σκέφτομαι με το μυαλό".
 
Για το αν είναι υποχρέωση η νίκη κόντρα στους Σάμροκ: 
 
"Υποχρέωση έχεις να πεθάνεις μία φορά, αλλά φυσικά ξέρουμε πολύ καλά τα αποτελέσματα, τι έχουν κάνει στην έδρα τους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και εμείς και ξέρουμε και ποιες οι πιθανότητες, αν κάνουμε αύριο ένα καλό αποτέλεσμα".
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δώσει τα πάντα για τη νίκη: 
 
"Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δίνει πάντα το μάξιμουμ. Είτε με την Βαλερένγκα, είτε εδώ, ή στην Τούμπα ή στον Άρη, πάντα οι παίκτες πρέπει να δίνουν το μάξιμουμ, άσχετα αν κάποιες φορές φέρνουν το αποτέλεσμα ή όχι. Αύριο ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί".
 
Για το αν το αυριανό ματς είναι παρόμοιο με αυτό της Τούμπας: 
 
"Είναι παρόμοιο ματς με αυτό της Τούμπας. Σίγουρα, όμως όταν μία ομάδα παίζει στην έδρα της γίνεται πιο επιθετική".
 
Για το τι τον εντυπωσίασε από τους Σάμροκ στο πρώτο ματς: 
 
"Δυστυχώς, η προσοχή μου είναι στραμμένη στην ομάδα μου, δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα. Είδα κάποιους παίκτες με ενδιαφέρον, αλλά προσέχω κυρίως τον ΠΑΟΚ".
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ με νίκη έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης: 
 
"Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα φαβορί είναι η Τότεναμ και η Ρουμπίν Καζάν. Μπορεί να μην αρέσει αυτό στους οπαδούς μας, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δε θέλω να βάλω παραπάνω πίεση στους ποδοσφαιριστές του, απ' όσο έχουν ήδη και εμείς θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν περάσουμε από τον όμιλο".
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στο αυριανό ματς: 
 
"Ναι, είναι".