Skip to main content

Μπορμπόκης: «Υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ»

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Σάμροκ Ρόβερς αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Βασίλης Μπορμπόκης.

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μπορμπόκης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM» αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη με τους Σάμροκ Ρόβερς αλλά και την πίεση που υπάρχει στους παίκτες του συλλόγου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Σάμροκ Ρόβερς: 
 
«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο κίνητρο, αλλά έχει βέβαια προβλήματα και τραυματισμούς. Δεν νομίζω πως θα κοιτάξει να παίξει με αντεπιθέσεις. Θέλεις τη νίκη και δεν μπορείς να πας να παίξεις στην κόντρα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να κυριαρχήσει. Να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, να πιέσει ψηλά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την ΑΕΚ έχει προτεραιότητα το ευρωπαϊκό ματς. Αν κερδίσει έχει πολλές πιθανότητες να περάσει. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους παίκτες, αγωνιστικό και οικονομικό».
 
Για το «βάρος» που κουβαλούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: 
 
«Βλέπω πως υπάρχει μία πίεση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα, ίσως μαζί με τον Ολυμπιακό η πιο δύσκολη λόγω πίεσης από τον κόσμο. Όμως στα αποδυτήρια πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Σαλπιγγίδης δεν χρειάζεται βοήθεια; Όταν βλέπεις πως στην πρώτη στραβή θα φορτώσουν σε σένα τα βάρη, είναι δύσκολο να αποδώσεις».