Skip to main content

Μπουτάρη σε ΟΑΣΘ: Βάλτε παραπάνω λεωφορεία και μετά οι παρατηρήσεις

Ας κοιτάξει να βάλει κανένα παραπάνω λεωφορείο στα δρομολόγια και μετά ας κάνει παρατηρήσεις, τόνισε ο δήμαρχος απαντώντας στη διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Συνεχίζεται η κόντρα του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, μετά την κριτική που άσκησε ο Γιάννης Μπουτάρης για τα δρομολόγια του Μ. Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης σε ανάρτησή του στο twitter χαρακτήρισε «αδιανόητο» το γεγονός ότι τα δρομολόγια σταμάτησαν στις 22:00 ακινητοποιώντας Θεσσαλονικείς τουρίστες και εργαζόμενους, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του Οργανισμού ξεκαθάριζε ότι το πρόωρο χειρόφρενο των λεωφορείων τη συγκεκριμένη μέρα γίνεται από το 1957.

«Δεν είναι δυνατόν ο ΟΑΣΘ να συγκρίνει τη Θεσσαλονίκη του 1957, με τη Θεσσαλονίκη του 2018. Τότε η πόλη είχε 300.000 κατοίκους και τώρα ένα εκατομμύριο», σχολίασε ο δήμαρχος από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. Χαρακτήρισε «δικαιολογία» και τα όσα είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων ότι και αυτοί πρέπει να κάνουν Ανάσταση. «Οι νοσοκόμες δεν πρέπει να κάνουν Ανάσταση, οι πυροσβέστες δεν πρέπει να κάνουν Ανάσταση; Οι φαντάροι, οι αεροπόροι δεν πρέπει να κάνουν Ανάσταση; Δεν είναι δυνατόν σε μια εποχή όπου η πόλη δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, να θέλουμε να κάνουμε Ανάσταση και να μην εξυπηρετούμε γιατί είναι δημόσια επιχείρηση ο ΟΑΣΘ. Ακόμα και το σινεμά που τελειώνει αργά, δεν μπορείς να φύγεις με λεωφορείο. Μην λένε ότι το έκαναν για χάρη των εργαζομένων. Ας βρούνε καμία καλύτερη δικαιολογία», σημείωσε.

Απαντώντας για τους λεωφορειόδρομους, υπενθύμισε ότι έχει ήδη γίνει η παραγγελία για τα κολονάκια που θα μπουν προκειμένου να αποτρέπεται η είσοδος άλλων οχημάτων.

«Ας κοιτάξει να βάλει κανένα παραπάνω λεωφορείο στα δρομολόγια και μετά ας κάνει παρατηρήσεις», τόνισε.