Skip to main content

Παραίτηση Ζέρβα για το «όχι» στο δάνειο της ΕΤΕΠ ζητάει ο Μπουτάρης

Το σχόλιο του δημάρχου για τη στάση του δημοτικού συμβούλου στην ψήφιση του δανείου της ΕΤΕπ - Βολές Μπουτάρη και κατά της Βίκυς Ευταξά.

Τη στάση του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος καταψήφισε τη σύναψη του δανείου με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) σχολίασε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και ερωτηθείς από δημοσιογράφους, τόνισε ότι «ο κ. Ζέρβας τέθηκε εξ ορισμού εκτός παράταξης».

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε ότι η «Πρωτοβουλία» δεν έχει διαδικασία διαγραφής. «Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ο κ. Ζέρβας πρέπει να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος», υπογράμμισε.

Ο δήμαρχος απάντησε και στην πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Βίκυ Ευταξά, η οποία άσκησε κριτική στον δήμο για το δάνειο με την ΕΤΕπ. «Η κ. Ευταξά ρώτησε κανέναν για την ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνεις»», σχολίασε ο κ. Μπουτάρης. Όπως σημείωσε, «βλέπουν μόνο τα κακά και αυτά παραποιημένα». Εκτίμησε ακόμα ότι το επόμενο διάστημα η αντιπολιτευτική τακτική θα φουντώσει.