Skip to main content

Μπουτάρης: Χαρά μου να δίνω το «παρών», αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ (video)

Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλη σημασία γιατί εντάσσεται στο πλαίσιο του επετειακού έτους Ελλάδος-Ρωσίας, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Από το δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ τόσο στο επιτελείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και στους παίκτες που έγραψαν τη δικιά τους ιστορία με τα χρώματα του «Δικεφάλου» δεν θα μπορούσε να λείψει, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος της πόλης αναφέρθηκε στην ιστορική στιγμή των «ασπρόμαυρων» όσο και στο μεγάλο φιλικό με τους Μοσχοβίτες λέγοντας: «H σημερινή μου παρουσία εδώ είναι επ’ ευκαιρία των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ. Ως δήμαρχος δεν είμαι απλά υποχρεωμένος αλλά έρχομαι και με πολύ μεγάλη χαρά στις εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ παρόλο το ότι δεν είμαι ΠΑΟΚτσης.  Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί εντάσσεται στο πλαίσιο του επετειακού έτους Ελλάδος-Ρωσίας αλλά παράλληλα έχει σημασία το ότι ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ είναι Έλληνας. Είναι πολύ σημαντικό ν’ αναπτυχθούν αυτές οι σχέσεις».

Τέλος ο κ. Μπουτάρης τοποθετήθηκε και για την 81η ΔΕΘ λέγοντας: «Για την έκθεση έχω εκφράσει την άποψή μου, μ’ ενοχλεί το ότι είναι ένα πολιτικό γεγονός. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η έκθεση είναι ένα χαρούμενο γεγονός για την πόλη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».