Skip to main content

Μπουτάρης: Κομπλεξικές και ζηλόφθονες οι αντιδράσεις για Λιάκου

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη δουλειά της Λίνας Λιάκου «εξαιρετική» στην αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων

«Το καράβι έχει μεγάλο πλήρωμα και χαίρομαι γι' αυτό. Όσον αφορά το γιατί αποστασιοποιήθηκαν κάποιοι σύμβουλοι, είναι ξεκάθαρος ο λόγος: πρόκειται για προσωπικά συμφέροντα».

Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο ΑΜΠΕ, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και των αποστασιοποιημένων δημοτικών συμβούλων της Πρωτοβουλίας (Κουράκης, Αβραμόπουλος και Ζέρβας) εξαιτίας της παραίτησης της αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας, Λίνας Λιάκου.   

«Είμαι εξαιρετικά λυπημένος για το επίπεδο της αντιπολίτευσης. Αναφέρομαι στις δηλώσεις του Σταύρου Καλαφάτη αλλά και των αποστασιοποιημένων συναδέλφων. Όλο αυτό δηλώνει ένα πνεύμα κοντόφθαλμο, μίζερο, ζηλόφθονο και κομπλεξικό. Δεν υπάρχει καμία απολύτως εκμετάλλευση και συνωμοσία από την παραίτηση της Λίνας Λιάκου», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη δουλειά της κ. Λιάκου «εξαιρετική» στην αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, ενώ για την πρόταση που δέχτηκε να αναλάβει Περιφερειακή Διευθύντρια στον Οργανισμό «100 Resilient Cities» πρόσθεσε πως «δεν θα μπορούσα να στερήσω από ένα νέο άνθρωπο δυνατότητες καριέρας».