Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
x

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ-ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΑΤΑΚΕΣ

Σε σημερινή ανακοίνωση-απάντηση στον κ.Καλαφάτη η διοίκηση του δήμου κάνει λόγο για χαμηλής έμπνευσης ατάκες και για «επίδοξους» δημάρχους.

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης Μπουτάρη με τον επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει», Σταύρου Καλαφάτη αλλά και μελών της Πρωτοβουλίας, που καταψήφισαν το πρόγραμμα των 52ων Δημητρίων.

Σε σημερινή ανακοίνωση-απάντηση στον κ.Καλαφάτη η διοίκηση του δήμου κάνει λόγο για χαμηλής έμπνευσης ατάκες σε συνδυασμό με εμμονικές επαναλήψεις ξύλινου πολιτικού λόγου με τις οποίες επιχειρεί ο κ.Καλαφάτης να συγκαλύψει την ανεπάρκεια ουσιαστικής «αντιπολίτευσης» απέναντι στη Διοίκηση Μπουτάρη. Παράλληλα, αφήνει αχιμές και για τους διαφωνούντες συμβούλους της παράταξής του κάνοντας αναφορά σε «επίδοξους» που θα ξεροσταλιάζουν με το «αν εγώ ήμουν δήμαρχος» για πολλά ακόμη χρόνια.

«Η πολιτικά εμπαθής και εκδικητική καταψήφιση του προγράμματος των «Δημητρίων» (ενώ ο προϋπολογισμός και η καλλιτεχνική επιτροπή είχαν εγκριθεί σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο) θα αποτελεί στίγμα και όνειδος για την παράταξη των «Εντάξει» και όσους αθροίστηκαν ξωπίσω της.

Ο θεσμός του παλαιότερου και μεγαλύτερου φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, τα «Δημήτρια», θα συνεχιστεί με επιτυχία παρά τις μικροπολιτικές αντιδράσεις όσων «εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς» στις ευθύνες τους απέναντι στην πόλη και στον κόσμο της δημιουργίας και του πολιτισμού.

Η «Πρωτοβουλία» και η Διοίκηση του Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν το έργο της αλλαγής της πόλης, για το οποίο τους εμπιστεύτηκαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, ενώ ο κ. Καλαφάτης και οι λοιποί «επίδοξοι» θα ξεροσταλιάζουν με το «αν εγώ ήμουν δήμαρχος» για πολλά ακόμη χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ