Skip to main content

Mundial: Στους «16» η Αγγλία, ισοπέδωσε με 6-1 τον Παναμά

Τα «λιοντάρια» πήραν άνετα το δεύτερο τρίποντο στη διοργάνωση και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Το δεύτερο τρίποντο στη διοργάνωση πήραν τα «Λιοντάρια», που ισοπέδωσαν με 6-1 τον Παναμά στο στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας.

Με 5 γκολ ήδη από το πρώτο ημίχρονο, η Αγγλία έκανε επίδειξη δύναμης στον αγωνιστικό χώρο και προκρίνεται στους «16» του Μουντιάλ.

Εξαιρετικός του αγώνα, ο Χάρι Κέιν που έκανε χατ τρικ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, με 5 γκολ στο ενεργητικό του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ρονάλντο και Λουκάκου με 4 γκολ.

Τα τέρματα για την ομάδα της Αγγλίας σημείωσαν ο Στόουνς στο 8' και το 40', ο Κέιν στο 22' (πεν), 45'+1' (πεν) και 62' και ο Λίνγκαρντ στο 36'.

Για τους Λος Καναλέρος το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 78' ο Μπαλόι.

Αγγλία: Πίκφορντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γουόκερ, Γιάνγκ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ (63’ Ντελφ), Τριπιέρ (70’ Ρόους), Λόφτους-Τσικ, Στέρλινγκ, Κέιν (64’ Βάρντι)

Παναμάς: Πενέδο, Μουρίγιο, Εσκομπάρ, Τόρες, Ντέιβις, Γκόμες (69’ Μπαλόι), Μπαρσενας (69’ Αρόγιο), Κούπερ, Γοδόι (64’ Αβίλα), Πέρες, Ροντρίγκες