Skip to main content

Να βρεθεί σύντομα ο ΠΑΟΚ στην κορυφή εύχεται ο Ζαγοράκης

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για «μία ομάδα-συνώνυμο του κόσμου της, της πίστης, της φλόγας, της αφοσίωσης και της υπερηφάνειας»

Να βρεθεί ο ΠΑΟΚ ξανά «εκεί, όπου πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται», στην κορυφή, εύχεται «ολοψύχα» ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Θεόδωρος Ζαγοράκης, σε σημερινή δήλωσή του με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ευχόμενος «χρόνια πολλά ΠΑΟΚ!», ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για «μία ομάδα-συνώνυμο του κόσμου της, της πίστης, της φλόγας, της αφοσίωσης και της υπερηφάνειας».

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος, και για 'μένα προσωπικά, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Με πολλές χαρές, αλλά και στιγμές απογοήτευσης. Κρατάω μέσα μου φυλαγμένες όλες αυτές τις στιγμές κοιτάζοντας και ελπίζοντας σ’ ένα ακόμη καλύτερο μέλλον», αναφέρει ο κ. Ζαγοράκης και προσθέτει:

«Εύχομαι ολόψυχα, πολύ σύντομα, ο Δικέφαλος να κατακτήσει την κορυφή. Να βρεθεί εκεί, όπου πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται. Εκεί, όπου τον θέλουν να είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που πριν 90 χρόνια δημιούργησαν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας».