Skip to main content

ΝΔ: Ανικανότητα και ιδεοληψία έχουν πάει πίσω τις μεταρρυθμίσεις

Θα έπρεπε να είχαν γίνει (οι μεταρρυθμίσεις), χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα, τονίζει η ΝΔ.

Για ιδεοληψία και ανικανότητα να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις, κατηγορεί την κυβέρνηση, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, η οποία απαντά και στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε σχέση με το ποιο είναι το ποσοστό της συμφωνίας που έχει εφαρμοσθεί (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, στη Βουλή, ανέφερε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες.

Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση, από ανικανότητα και ιδεοληψία δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και οι οποίες θα έπρεπε να είχαν γίνει, χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα», τονίσει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα που έχει ήδη συμφωνήσει.
Ας ενημερώσει και τον Υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει».