Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
x

ΝΔ: ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Για τρίτη φορά από το 2015, η κυβέρνηση εξήγγειλε τη μετακίνηση εκατοντάδων αστυνομικών από την προστασία προσώπων, λέει η ΝΔ.

«Καλώς τους κι ας άργησαν...», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την εξαγγελία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Αττική με 800 επιπλέον αστυνομικούς, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για την τρίτη σχετική κυβερνητική εξαγγελία από το 2015.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ ανέφερε ότι «για τρίτη φορά από το 2015, η κυβέρνηση εξήγγειλε τη μετακίνηση εκατοντάδων αστυνομικών από την προστασία προσώπων, στους δρόμους και τις γειτονιές».

«Οι δύο προηγούμενες εξαγγελίες έμειναν στα χαρτιά, όπως άλλωστε και τόσα άλλα», συμπλήρωσε η αξιωματική αντιπολίτευση και πρόσθεσε: «Προφανώς, η κυβέρνηση την ξαναθυμήθηκε, μετά την πρωτοβουλία τη Νέας Δημοκρατίας να αποδεσμεύσει το 20% των αστυνομικών της δικής της φύλαξης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για τρίτη φορά, από το 2015, η Κυβέρνηση εξήγγειλε σήμερα τη μετακίνηση εκατοντάδων αστυνομικών από την προστασία προσώπων, στους δρόμους και τις γειτονιές. Οι δύο προηγούμενες εξαγγελίες έμειναν στα χαρτιά, όπως άλλωστε και τόσα άλλα.

Προφανώς, η Κυβέρνηση την ξαναθυμήθηκε, μετά την πρωτοβουλία τη Νέας Δημοκρατίας να αποδεσμεύσει το 20% των αστυνομικών της δικής της φύλαξης.

Θα παρακολουθούμε καθημερινά αν ο κ. Τόσκας θα εκπληρώσει αυτή τη φορά την υπόσχεσή του. Μέχρι τότε, ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσει τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών που απασχολούνται σήμερα για την προστασία του Πρωθυπουργού και κάθε κυβερνητικού στελέχους

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ