Skip to main content

ΝΔ: Φαιδρή η εικόνα του Τσίπρα με τη γραβάτα του Ζάεφ

Το κόμμα της αξιωματικής αντοπολίτευσης χαρακτηρίζει «βεστιάριο» την κυβέρνηση και τονίζει πως «μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη φαρσοκωμωδία».

«Αδίστακτο υποκριτή» και επικεφαλής «ενός κυνικού θιάσου» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τη σημερινή του ομιλία στην κοινή συνεδρίαση των Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Ζάππειο.

«Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
 
«Μέχρι εδώ, όμως» προσθέτει και συνεχίζει: «Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου».
 
«Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν» συμπληρώνει η ΝΔ. «Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της» καταλήγει.