Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΝΔ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Οι επόμενες γενιές της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσουν στη ζωή, αν αξιολογούνται από τύχη και τζόγο, σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή το θέμα της τυχαίας επιλογής των σημαιοφόρων στα σχολεία της χώρας, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για φιλοσοφία «τζόγου, αναξιοκρατίας και λογικής της ήσσονος προσπάθειας».

«Όλοι οι νέοι αξίζουν και θέλουν να αγωνιστούν, να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να επιβραβευθούν για την προσπάθειά τους. Οι επόμενες γενιές της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσουν στη ζωή, αν αξιολογούνται από τύχη και τζόγο, σχολιάζει η Πειραιώς και προσθέτει:

«Η τύχη, ο τζόγος, η αναξιοκρατία, η λογική της ήσσονος προσπάθειας, είναι η φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας».

Και συμπληρώνει: «Προφανώς η Σημαία μας ενώνει και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Συμβολίζει στο μυαλό των νέων, την επιβράβευση του κόπου και της προσπάθειάς τους».

Όμως, καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση, «τι να περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση όπου ο Υπουργός Παιδείας λέει “οι καλοί καθηγητές και οι καλοί μαθητές να φύγουν από τη χώρα”, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί δεκάδες φορές με καταδικασμένο ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ