Skip to main content

ΝΔ για Αντωνοπούλου - Ζουράρι: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...

Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις, αναφέρει το κόμμα.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με τις τοποθετήσεις της Ράνιας Αντωνοπούλου και του Κώστα Ζουράρι σε νέες θέσεις ασκεί με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει, διορίζοντάς την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης», αναφέρει η ΝΔ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την "κερκίδα" των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:

«Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...».