Skip to main content

ΝΔ: Οι απόπειρες εκφοβισμού στελεχών μας θα πέσουν στο κενό

Οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών θα πέσουν στο κενό, αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Tην έντονη καταδίκη της για την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά εκφράζει, με δήλωσή της η ΝΔ. «Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών θα πέσουν στο κενό» τονίζει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Γεωργιάδης: Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί

O αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη λήξη του περιστατικού, μέσω μηνυμάτων του στο Twitter απολογήθηκε στους οδηγούς της περιοχής για τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργήθηκαν στην κίνηση των οχημάτων, λόγω του αποκλεισμού του δρόμου, ενώ έκανε και ένα δεύτερο tweet με καυστικά σχόλια, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real FM για την επίθεση που έγινε στο βιβλιοπωλείο του τόνισε ότι, «δεν υπάρχει περίπτωση, αν κάποιοι νομίζουν ότι θα με κάνουν να φοβηθώ και να μην μιλάω κάνουν πολύ μεγάλος λάθος», και συμπλήρωσε: «Το μήνυμα είναι πάρα πολύ απλό. Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί. Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μπορούμε να διαφωνούμε όσο θέλουμε, γκαζάκια ο ένας στον άλλον δεν βάζουμε».

Είπε δε ότι, «απειλές δέχομαι διαρκώς, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τη ζωή μου επειδή δέχομαι απειλές. Το πρόβλημα το μεγάλο για μας και την οικογένειά μου είναι ότι αυτού του τύπου οι πράξεις πέραν της οικονομικής ζημίας που προκαλούν, προκαλούν και μία μεγάλη αγωνία και στην επιχείρηση και στους εργαζομένους και στην οικογένειά μου και στους πελάτες και σε όλους». Στο ερώτημα αν απειλούνται και συγγενικά του πρόσωπα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Όχι, όχι, εμένα απειλούν».

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης αυτή είναι η 17η φορά που τα βιβλιοπωλεία του γίνονται στόχος επιθέσεων: «Αυτή είναι η 17η φορά», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαστε σε μία Ελλάδα που αυτά, δυστυχώς, τα έχουμε δεχθεί για πάρα πολλά χρόνια. Εδώ βλέπετε σταματούν τα τρόλεϊ, πετάνε τον κόσμο τον φτωχό έξω και του βάζουν φωτιά ή σπάνε κάθε βράδυ τα ακυρωτικά μηχανήματα και όλα αυτά ατιμωρητί. Γιατί είμαστε μία χώρα που για πάρα πολλά χρόνια εθίστηκε στο να επιτρέπει αυτού του τύπου τη βία. Σ’ αυτό νομίζω πρέπει να αντισταθούμε».