Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΝΔ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΑΣΘ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ;

Η δήλωση του Τομεάρχη Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ, που ανακοινώθηκε χθες

Κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ ασκεί ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής.

Σε ανακοίνωσή του διερωτάται, εάν η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για τις ενέργειές της τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

«Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ εντάσσει τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών στο Υπερταμείο, έρχεται ο κ. Σπίρτζης και καταθέτει νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ. Αλήθεια, έχουν ενημερώσει για το σχέδιό τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή θα κάνουν για άλλη μια φορά – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει – στροφή 180 μοιρών και το μόνο που θα καταφέρουν είναι εν μέσω καλοκαιριού να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

«Ελλείψει πραγματικού ηγέτη στο κόμμα του ο κ. Σπίρτζης κάνει "ιστορικές βουτιές", είτε αναφερόμενος στον αγαπημένο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, είτε τώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή» τονίζει και καλεί τον υπουργό «να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με "πόνο ψυχής" ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ