Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

Η Πειραιώς αναφέρει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν αυτή που επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών.

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ΝΔ, σχολιάζοντας τη χορήγηση 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα και απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση για την τροποποίηση του νόμου το 2009.

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει:
 
«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών.
 
Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ