Skip to main content

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο στην επένδυση στις Σκουριές

Η «Ελληνικός Χρυσός» απέστειλε εξώδικο σε Πάνο Καμμένο, Γιώργο Σταθάκη και Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις τους για την επένδυση.

Για θέατρο του παραλόγου από τον ΣΥΡΙΖΑ και δυσφήμιση της χώρας διεθνώς κάνει λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας τη νέα διαμάχη της κυβέρνησης με την «Ελληνικός Χρυσός».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία απέστειλε εξώδικο σε Πάνο Καμμένο, Γιώργο Σταθάκη και Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις τους για την επένδυση στις Σκουριές.

«Η παράσταση "ο ΣΥΡΙΖΑ φιλικός προς τις επενδύσεις" μετατρέπεται σε θέατρο του παραλόγου που δυσφημεί τη χώρα διεθνώς και θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Η Κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο στην πιο μεγάλη, άμεση ξένη επένδυση στη χώρα για τους δικούς της ιδεοληπτικούς λόγους», αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς και προσθέτει:

Έφτασε στο σημείο η εταιρία να ζητάει από τον εξαφανισμένο από τις πυρκαγιές κ. Καμμένο, με εξώδικο, να ανακαλέσει τα όσα προσβλητικά είπε.

Και μετά θα πάει ο κ. Τσίπρας στη Δ.Ε.Θ. και θα μιλήσει για ανάπτυξη.

Ας τα πει και στους χιλιάδες εργαζόμενους στις Σκουριές που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά από τις παλινωδίες της Κυβέρνησης».

Σημειώνεται ότι ο κ. Φάμελλος, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου (δείτε εδώ).