Skip to main content

ΝΔ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να διχάσει, να πολώσει και να φανατίσει

«Η κυβέρνηση μιλά για σενάρια συνωμοσίας και αποσταθεροποίησης», είπε ο Γ. Κουμουτσάκος - «Κορυφώνονται τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας την ότι «επιχειρεί να πολώσει, να διχάσει και να φανατίσει».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος, τόνισε ότι «η κυβέρνηση μιλά για σενάρια συνωμοσίας και αποσταθεροποίησης», ενώ υπογράμμισε ότι «κορυφώνονται τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε».

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι και ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική εκπρόσωπος έχουν μιλήσει για σχέδιο αποσταθεροποίησης από το εσωτερικό και από το εξωτερικό σε αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών.

«Καλέσαμε την κυβέρνηση, εάν έχει στοιχεία να τα καταθέσει. Δεν το έκανε. Επιβεβαιώνει με τη σιωπή της ότι όλο αυτό είναι απόπειρα συκοφαντίας όλων εκείνων που σήμερα διαδηλώνουν απέναντι της», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και έκανε λόγο για ανεύθυνα κομματικά παιχνίδια.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό τόνισε: «Απόφασή μας είναι να συμβάλλουμε. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ούτε το Αιγαίο απέραντο νεκροταφείο, ούτε η χώρα απέραντος καταυλισμός προσφύγων και μεταναστών» και επισήμανε ότι το πρόβλημα είναι διεθνές.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, στόχος του πρωθυπουργού στο Λονδίνο είναι να καταδείξει και να πείσει για το ποιες είναι οι διαστάσεις του προβλήματος και ποιες οι ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν Ευρώπη και Τουρκία.