Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018
x

ΝΔ: ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Ο κ. Παππάς οφείλει να απολογηθεί γιατί δεν ελέγχθηκαν και δεν ήρθαν στη Βουλή τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπόλογο και βαριά εκτεθειμένο χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Νίκο Παππά μετά τις δηλώσεις του τελευταίου αναφορικά με την προσφυγή της Ένωσης Ιδιοκτήτων Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ανασταλεί η υποχρέωση υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες των μελών της.

«Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο;  Επίσης, περιμένουμε από την Ηχώ των Καναλαρχών, τη ΝΔ, να τοποθετηθεί άμεσα σχετικά με τη νέα απαίτηση των επιχειρηματιών - φίλων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.  

«Ο κ. Παππάς, ο υπουργός που φιλοδοξούσε να γίνει τροχονόμος της διαπλοκής, δεν μπορεί να κατασκευάζει και να απευθύνει σε άλλους ανύπαρκτα ερωτήματα. Προφανώς οι καναλάρχες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες και αυτό είναι δεδομένο» απάντησε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Παππάς οφείλει να απολογηθεί γιατί δεν ελέγχθηκαν και δεν ήρθαν στη Βουλή - όπως επιβαλλόταν και όπως επίμονα ζητούσε η Νέα Δημοκρατία - τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών.

«Οφείλει, προπάντων, να εξηγήσει πως και γιατί έγιναν δεκτά ως εγγύηση για τη συμμετοχή του εκλεκτού τους κ. Καλογρίτσα, τα βοσκοτόπια της Ιθάκης τα οποία ανήκουν σε άλλο. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι δεν μπορεί να παρακάμψει τις ευθύνες του, για το σκάνδαλο που έστησε με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του για τις τηλεοπτικές άδειες» συνέχισε η ΝΔ συμπληρώνοντας πως ο κ. Παππάς δεν μπορεί πλέον να εξαπατήσει κανένα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ