Skip to main content

ΝΔ κατά Παρασκευόπουλου: Έβγαλε στους δρόμους εκατοντάδες εγκληματίες

Στη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δεχθούμε μια χώρα ξέφραγο αμπέλι στο όνομα μιας δήθεν ελευθερίας, λέει ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Επίθεση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τις νομοθετικές ρυθμίσεις επί των ημερών του εξαπέλυσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης

Ο κ. Αυγενάκης κατηγορεί τον πρώην υπουργό ότι «έβγαλε στους δρόμους εκατοντάδες εγκληματίες» και τονίζει ότι η ΝΔ δεν θα δεχθεί «μια χώρα ξέφραγο αμπέλι στο όνομα μιας δήθεν ελευθερίας».

Αναλυτικά:

«Ο Υπουργός που με το νόμο που ψήφισε ικανοποίησε σχεδόν όλα τα αιτήματα των τρομοκρατών, έβγαλε στους δρόμους εκατοντάδες εγκληματίες από τις φυλακές, κατάργησε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, λέει πως «προβληματίζεται μήπως κάποια ρύθμιση δεν ήταν όπως θα έπρεπε».

Την ώρα που:

-ληστείες και κλοπές αυξήθηκαν.
-οχήματα των αστικών συγκοινωνιών πυρπολούνται και βανδαλίζονται.
-μηχανήματα έκδοσης ή ακύρωσης εισιτηρίων καταστρέφονται.
-στα πανεπιστήμια ζούμε πάλι επικίνδυνες καταστάσεις. Φοιτητές και καθηγητές ξυλοκοπούνται από εξτρεμιστικές, πάντα αριστερίστικες ομάδες.
-είναι πλέον συχνές οι εικόνες ανομίας στο χώρο στον οποίο απονέμεται η Δικαιοσύνη.
-στα Εξάρχεια η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο:
-ομάδες αναρχικών παρελαύνουν ένοπλοι,

ο πρ. Υπουργός με θράσσος λέει πως «το σύνολο δεν δείχνει ούτε έκρηξη της εγκληματικότητας».

Όπως και στην οικονομία, έτσι και στα ζητήματα της ασφάλειας, τα θύματα αυτής της πολιτικής είναι οι πλέον αδύναμοι συμπολίτες µας: οι ηλικιωμένοι, οι φτωχότεροι συμπολίτες µας που δεν έχουν τη δυνατότητα σήμερα να μετακομίσουν σε κάποια πιο ασφαλή περιοχή, οι κάτοικοι των υποβαθμισμένων περιοχών.

Στη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δεχθούμε μια χώρα ξέφραγο αμπέλι στο όνομα μιας δήθεν ελευθερίας και προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».