Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΝΔ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Η Ν.Δ. τονίζει ότι αποτελεί δέσμευση τόσο αυτής, όσο και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, «να μπει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων».

Να εγκαταλείψει «την ανοχή που δείχνει στην δράση αναρχικών και περιθωριακών στοιχείων», καθώς και «να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την ασφάλεια των πολιτών», καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων στο «Ίδρυμα Τσάτσου» και σε σπίτια και γραφεία τεσσάρων μελών της Επιτροπής Σοφών, η Ν.Δ. σημειώνει ότι «η αυτοαποκαλούμενη “Ομάδα Επαναστατικής Αντεπίθεσης”, αφού ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά εμπρηστικές, τρομοκρατικές επιθέσεις, εκτοξεύει νέες απειλές, σε βάρος της ίδιας της Δημοκρατίας.

Η Ν.Δ. τονίζει ότι αποτελεί δέσμευση τόσο αυτής, όσο και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, «να μπει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων και να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη σε όλη τη χώρα».

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις εγκληματικές αυτές πράξεις και καλούμε τις δημοκρατικές δυνάμεις να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση», αναφέρει επίσης η αξιωματική αντιπολίτευση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ