Σάββατο 23 Ιουνίου 2018
x

ΝΔ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον πρωθυπουργό κάλεσε η Νέα Δημοκρατία να πάρει δημοσίως θέση για τις, όπως τις χαρακτήρισε, σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της Κυβέρνησής του.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τα νέα καταιγιστικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων» σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο περιβόητος μεσάζοντας Βασ. Παπαδόπουλος με τον οποίο ο κ. Καμμένος έχει υπογράψει την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ένας πολυδραστήριος έμπορος όπλων εμφανιζόμενος να εκπροσωπεί με αμφιβόλου αξιοπιστίας έγγραφα όχι μόνον τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ιορδανία, και το Κατάρ. Το πιο σημαντικό είναι, ωστόσο, ότι την δράση του εν λόγω μεσάζοντα την ήξερε ήδη από το Φεβρουάριο σύσσωμη η Στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου, η οποία ζήτησε να τηρηθεί απαρέγκλιτα ο νόμος και να μην παρεμβάλλονται μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τον καλούμε να πάρει δημοσίως θέση για τις σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της Κυβέρνησής του» συμπληρώνει.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ