Skip to main content

ΝΔ προς Μαξίμου: Η Μιράντα Ξαφά δεν είναι σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη

Το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Η Μιράντα Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη» τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με την οποία απαντά στις βολές του Μαξίμου αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών».

«Το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα. Η τελευταία ανακοίνωσή του πρωθυπουργού για την κυρία Ξαφά στερείται κάθε σοβαρότητας» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Επισημαίνει παράλληλα ότι «εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει».

«Οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε και τους φόρους τους επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια. Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» σημειώνει η Ν.Δ.

Διερωτάται τέλος αν «θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του 'συναρχηγού' του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίεςς».