Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Πόσες φορές χρησιμοποίησε λεωφορείο ο Παππάς;

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της Θεσσαλονίκης έδωσαν την απάντηση με τη διαμαρτυρία τους, αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

«Αναρωτιόμαστε πόσες φορές ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Σ.Παππάς, χρησιμοποίησε λεωφορείο του Οργανισμού τους τελευταίους μήνες και σε πόσο χρόνο έφθασε στον προορισμό του», αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά τα όσα δήλωσε ο κ. Παππάς σε συνέντευξη Τύπου στην οποία κάλεσε σήμερα, με σκοπό να απαντήσει στις προηγούμενες επικρίσεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ακόμη, η Διοικούσα αναφέρει πως «πριν τελειώσει τη σημερινή του συνέντευξη, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτοί που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία καθημερινά, του έδωσαν την απάντηση με τη διαμαρτυρία τους, σε όλα τα ζητήματα που έθεσε στη συνέντευξή του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επαληθεύονται οι απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ πάει από το κακό στο χειρότερο.

Αναρωτιόμαστε πόσες φορές ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Σ.Παππάς, χρησιμοποίησε λεωφορείο του Οργανισμού τους τελευταίους μήνες και σε πόσο χρόνο έφθασε στον προορισμό του.

Πριν τελειώσει τη σημερινή του συνέντευξη, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτοί που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία καθημερινά, του έδωσαν την απάντηση με τη διαμαρτυρία τους, σε όλα τα ζητήματα που έθεσε στη συνέντευξή του. Ταυτοχρόνως, επαληθεύονται οι απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη: «Ας μιλήσουν -επιτέλους- οι χρήστες των  υπηρεσιών των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης αν το πείραμα αποδίδει. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο…. Το μοντέλο αυτό της κρατικοποίησης δεν είναι βιώσιμο».

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης επανέρχεται και καταγγέλλει ότι η κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας, μετά την κρατικοποίηση, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Απαρχαιωμένος και ελλιπής στόλος οχημάτων, επικίνδυνος για το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους, και απόλυτα ρυπογόνος για το περιβάλλον. Απαράδεκτες συνθήκες επιβίβασης, καθυστερήσεις και εγκληματικότητα πρωτοφανής μέσα στα λεωφορεία είναι φαινόμενα καθημερινά στους δρόμους της πόλης μας.

Η Κυβέρνηση απαξιώνει τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης και γεννά μελλοντικά ελλείμματα. Οι διοικούντες σήμερα μάλλον δεν έχουν επίγνωση των ευθυνών τους από τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας».