Skip to main content

ΝΔ:Οι δηλώσεις Καμμένου είναι η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

Η αξιωματική αντιπολίτευση καυτηρίασε τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμύνης αναφορικά με τη συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες.

Τη δήλωση του ΥΕΘΑ ο οποίο σημείωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών καυτηρίασε η Νέα Δημοκρατία (δείτε εδώ).

«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Το κόμμα επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. «Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας», τόνισε.
 
«Κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό», κατέληξε.