Skip to main content

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Έως 32 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται σήμερα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, όμως θα κάνουν την εμφάνιση τους πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, στο Αιγαίο τοπικά ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Μακεδονία θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, ως 3 μποφόρ.

Στις ανατολικές περιοχές θα είναι βορειοανατολικοί, με ένταση 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 33 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ως 3 μποφόρ, που από το μεσημερι θα γίνουν νοτιοανατολικοί, με ένταση ως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, με ένταση 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 21 ως 34 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).