Skip to main content

Νέα απόπειρα κλοπής με φορτηγάκι στα ΕΛΤΑ Χαλκηδόνας

Πέντε άτομα με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν με αγροτικό φορτηγάκι στο υποκατάστημα ΕΛΤΑ Χαλκηδόνας διαλύοντας την κεντρική είσοδο.

Με την αγαπημένη τους μέθοδο επιχείρησαν και πάλι επιτήδειοι να ληστέψουν το υποκατάστημα ΕΛΤΑ στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το e-koufalia.gr, σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 4 το πρωί, πέντε άτομα με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν με αγροτικό φορτηγάκι στο υποκατάστημα ΕΛΤΑ Χαλκηδόνας διαλύοντας την κεντρική είσοδο. Στη συνέχεα έψαξαν για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι τελικά δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι σημαντικό.

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Οκτωβρίου με την ίδια μέθοδο είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν χρυσοχοείο στα Κουφάλια, ενώ λίγες μέρες αργότερα έγινε απόπειρα κλοπής και στα ΕΛΤΑ Κουφαλίων. Τα ΕΛΤΑ Χαλκηδόνας είχαν ξαναγίνει στόχος τον Αύγουστο, ενώ έχουν γίνει ακόμα ληστείες σε τράπεζα-σούπερ μάρκετ αλλά και σε εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκηδόνος, προκαλώντας την οργή των πολιτών οι οποίοι κάνουν λόγο για έλλειψη αστυνόμευσης.