Skip to main content

Νέα εκτός έδρας ήττα (1-0) για Άρη από τον Πανιώνιο στην Αθήνα (video)

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δοκάρι με τον Γιουνές και σπουδαίες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με τον Ματέο Γκαρσία όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν

Την ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0 γνώρισε ο Άρης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 6η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι κιτρινόμαυροι παραμένουν στην 4η θέση με 12 βαθμούς ισοβαθμώντας με ΑΕΚ - Ολυμπιακό ενώ αντίστοιχα οι κυανέρυθροι που πέτυχαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ανέβηκαν στην 8η θέση έχοντας 7 βαθμούς.

O Πανιώνιος έχασε καλή ευκαιρία για να προηγηθεί στο 14΄όταν ο Σπιριντόνοβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κουέστα απομάκρυνε τον κίνδυνο ενώ στο 37΄ο Μασούρας πέτυχε γκολ έπειτα από κάθετη πάσα του Κόρμπου αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι καθώς στο 44΄και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, ο Ντομίνγκες νίκησε την κιτρινόμαυρη άμυνα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο βάθος της εστίας του Κουέστα για το 1-0.

Σημειώνεται πως στο 47΄οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι όταν ο Ματέο Γκαρσία έκανε ωραία κίνηση προσπαθώντας να περάσει ανάμεσα από τους τους Παπαγεωργίου - Μπανανά με τον Καμερουνέζο στόπερ να τον ανατρέπει αλλά ο διαιτητής Κομίνης έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πάκο Ερέρα παρέταξε τον Άρη με 3-4-3 με στόχο να γίνει πιο επιθετικός για να ισοφαρίσει και στο 68' είχε δοκάρι με κεφαλιά του Γιουνές έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ματίγια.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να πιέζουν και στο 90' + 1' έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα καθώς η κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κότνικ ενώ στο 90' + 4' άγγιξαν ξανά το 1-1 αλλά ο Σλοβένος πορτιέρε των κυανέρυθρων είπε και πάλι ''όχι'' στην προσπάθεια του Αργεντίνου εξτρέμ των κιτρινόμαυρων.