Skip to main content

Νέα επίθεση Πολάκη κατά δικαστών για το πόθεν έσχες

Αναφέρεται στο αίτημα των δικαστών σχετικά με την εξέταση των δηλώσεων πόθεν έσχες και σχολιάζει την πρόσληψη που θα είχε μια σχετική ενέργεια.

Νέα πυρά κατά του δικαστικού σώματος και των ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αυτή τη φορά μέσω ανάρτησής του στο facebook, με αφορμή το πόθεν έσχες.

Ο κ. Πολάκης αναφέρεται στο αίτημα των δικαστών σχετικά με την εξέταση των δηλώσεων πόθεν έσχες και σχολιάζει την πρόσληψη που θα είχε μια σχετική ενέργεια.

Ειδικότερα ο κ. Πολάκης αναφέρει:

"ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να ειχαμε προτεινει ως ΣΥΡΙΖΑ το ποθεν εσχες των βουλευτων να το εξεταζει επιτροπη που θα αποτελουνταν ΜΟΝΟ απο βουλευτες!!!!
Τι για σοβιετια ,βορεια κορεα ,κουβα ,βενεζουελα θα ακουγαμε απο τα ΜΜΕ ,τι για συντεχνιες ,τι για καταρρακωση του ηθικου πλεονεκτηματος της αριστερας ,τι δε θα περασει ο φασισμος θα τραγουδαγαν οι παπαγαλοι στα καναλια ....
ΤΩΡΑ που το ζητανε οι δικαστες για τους εαυτους τους ,"ειναι εξελιξη του νομικου πολιτισμου" ,"προστασια της προσωπικοτητας και των δικαιωματων του ανθρωπου","πραγματωση της διακρισης των εξουσιων"....και για τα καναλια ..ημερα σαββατο"