Skip to main content

Νέα εποχή για τον Ηρακλή, έγινε συνδρομητικό το «Iraklis TV»

Η μετατροπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού ξεκινά από την κυριακάτικη αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κόντρα στον Πιερικό

Tη μετατροπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού του «Iraklis TV», από ελεύθερο σε συνδρομητικό ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής.

Σημειώνεται πως η μετατροπή αυτή ξεκινά από την κυριακάτικη αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κόντρα στον Πιερικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Γηραιός»:

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ #IRAKLISTV

Ως ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ με τη δημιουργία του IRAKLIS.TV πριν από κάποιους μήνες προσπαθήσαμε, να φέρουμε τον ΗΡΑΚΛΗ κοντά σε όλους τους φίλους που ζουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη, να προβάλουμε τις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος καταστώντας τους πάντες κοινωνούς των επιτυχιών του και τέλος να δείξουμε σε όλους, εχθρούς και φίλους, ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ και είναι ζωντανός.

Η λειτουργία της ιντερνετικής μας τηλεόρασης, μέχρι στιγμής ήταν σε πιλοτική μορφή, δοκιμάστηκαν τρόποι και μηχανισμοί μετάδοσης, υπήρξαν μεταδόσεις άρτιες και άλλες οι οποίες παρουσίασαν προβλήματα για τις οποίες ζητούμε και πάλι συγγνώμη.

Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το IRAKLIS.TV αλλάζει. Αρχής γενομένης από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πιερικό, η διαδικτυακή μας τηλεόραση γίνεται συνδρομητική. Με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ώστε να είναι προσιτή σε όλους τους φίλους της ομάδας, θα προσφέρουμε πλέον δυο μεταδόσεις αγώνων κάθε εβδομάδα όλων των τμημάτων του συλλόγου εκτός του βόλεϊ και του μπάσκετ μιας και τα δικαιώματα αυτών των αθλημάτων έχουν αγοραστεί από την ΕΡΤ. Θα μεταδίδουμε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ καθώς επίσης και όσους εκτός έδρας αγώνες μας επιτρέψουν να δείξουμε οι αντίπαλες ομάδες αλλά και η υλικοτεχνική υποδομή των γηπέδων τους.

Παράλληλα θα ξεκινήσει η μετάδοση αγώνων των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων κάθε Σαββατοκύριακου θα ανακοινώνεται στα μέσα της εβδομάδας.

Μιας και θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, ενημερώνουμε ότι με τα χρήματα των συνδρομών θα ενισχυθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ αν η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, πράγμα το οποίο ευχόμαστε, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προβούμε στην αγορά όλου του εξοπλισμού που χρειαζόμαστε έτσι ώστε από τη μια να μειώσουμε το κόστος των μεταδόσεων και από την άλλη να ξεκινήσουμε γρηγορότερα τη δεύτερη φάση της ιντερνετικής μας τηλεόρασης η οποία προβλέπει τη δημιουργία ενημερωτικών εκπομπών για το σύλλογο.

Το τελευταίο διάστημα είμαστε μπροστά σε έναν άθλιο, αντιδεοντολογικό και ύποπτο εξοστρακισμό του ΗΡΑΚΛΗ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μπροστά σε αυτή τη πραγματικότητα έχουμε δυο δρόμους, είτε να συμβιβαστούμε με την υπάρχουσα κατάσταση και τη φίμωση που έχουμε υποστεί ως σύλλογος, είτε να δημιουργήσουμε τα δικά μας μέσα δυναμώνοντας τη φωνή του συλλόγου και προβάλλοντας τις θέσεις του. Σε αυτή τη κατεύθυνση το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία του IRAKLIS.TV, πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και τα επόμενα.

Η τιμές των εισιτηρίων – συνδρομών για τη συνδρομητική τηλεόραση καθορίζονται στα 5 ευρώ και 8 ευρώ. Αγοράζοντας το εισιτήριο των 5 ευρώ παρακολουθείτε ένα και μόνο παιχνίδι, μία μόνο προβολή αγώνα. Αγοράζοντας το εισιτήριο των 8 ευρώ έχετε μια μηνιαία συνδρομή η οποία σας προσφέρει όλες τις προβολές οι οποίες θα λάβουν χώρα εντός των 30 αυτών ημερών.

Πως μπορείτε να γίνεται συνδρομητής στο IRAKLIS TV. Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ (WWW.IRAKLIS.CLUB) επιλέγεται την κατηγορία IRAKLIS TV. Εισέρχεστε στο χώρο της «κυανόλευκης» διαδικτυακής τηλεόρασης και βλέπετε μπροστά σας την προαναγγελία της τρέχουσας προβολής που έχει αναρτηθεί.

Επιλέγοντας είτε το εισιτήριο των 5 ευρώ είτε αυτό των 8 ευρώ αυτόματα μεταφέρεστε στο τρόπο πληρωμής. Αυτή γίνεται είτε μέσω της PAYPAL είτε μέσω ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Κάνοντας όλες τις ενέργειες εγγραφής που αναφέρει ο πάροχος με πάσα λεπτομέρεια, είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε την προγραμματισμένη μετάδοση του αγώνα. Παράλληλα στο email που έχετε δηλώσει στον πάροχο κατά την εγγραφή, σας αποστέλλετε ο κωδικός χρήστη τον οποίο θα πρέπει να κρατήσετε ούτως ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσετε ξανά να είναι κάπου που να μπορεί να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα (αφορά τους χρήστες του εισιτηρίου των 8 ευρώ). Τέλος από την Παρασκευή 19/1 θα διατίθενται από την μπουτίκ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ κωδικοί μηνιαίων συνδρομών (κόστος 8 ευρώ) για όσους δεν διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Σε περίπτωση που είστε ήδη συνδρομητής απλά βάζετε τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί.

Σημείωση: Ο κωδικός που αγοράζετε αντιστοιχεί σε έναν χρήστη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δεύτερο ταυτόχρονα. Αγοράζουμε τα εισιτήρια εισόδου αρκετές ώρες πριν από την έναρξη των μεταδόσεων για να αποφεύγονται προβλήματα με τις συνδέσεις των χρηστών.

Για τυχόν προβλήματα επικοινωνείτε με το IRAKLIS TV είτε μέσω email (iraklistv10@gmail.com) είτε στην επίσημη σελίδα στο FACEBOOK».