Skip to main content

Νέα Μηχανή Nespresso - Prodigio

Μάθετε για τη νέα μηχανή Nespresso Prodigio, την πρώτη έξυπνη μηχανή που συνδέεται με το smartphone σας & σας παρέχει απευθείας τις υπηρεσίες Nespresso.

Η Nespresso σκοπεύει να ενθουσιάσει τους aficionados του καφέ με την πρώτη της μηχανή καφέ που είναι συνδεδεμένη με smartphone. Η νέα μηχανή καφέ Prodigio είναι πολύ περισσότερα από μία νέα μηχανή καφέ, δίνοντας στον κάτοχό της τη δυνατότητα να ετοιμάζει τον καφέ του από μακριά, να ενημερώνεται όταν τελειώνουν οι αγαπημένες του Εκλεκτές Ποικιλίες, καθώς και να λαμβάνει ειδοποίηση όταν η μηχανή χρειάζεται καθαρισμό καθαλατώσεων ή όταν είναι γεμάτος ο κάδος καψουλών. Η μηχανή  Prodigio σίγουρα θα εξελιχθεί στον αγαπημένο σύντροφο κάθε λάτρη καφέ espresso.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth Smart®, η μηχανή Nespresso Prodigio συνδέεται με την εφαρμογή Nespresso για smartphones, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του χρήστη. Με το άγγιγμα λίγων κουμπιών της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρασκευάσουν οποιαδήποτε από τις 23 Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso από την άνεση του καναπέ τους, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία καφέ. Η "έξυπνη" μηχανή κάνει τη ζωή του χρήστη ευκολότερη, καθώς προσφέρει:

•    Παραγγελία καψουλών καφέ
•    Αυτόματη εκχύλιση σε δεδομένη χρονική στιγμή
•    Αυτόματη απενεργοποίηση
•    Υπενθύμιση αφαίρεσης καθαλατώσεων
•    Παραγγελία σετ καθαρισμού καθαλατώσεων
•    Ειδοποίηση για γεμάτο κάδο καψουλών
•    Ειδοποίηση άδειου δοχείου νερού
•    Ειδοποιήσεις σφάλματος και συντήρησης

Όλες οι ενημερώσεις για τις παραπάνω υπηρεσίες στέλνονται απευθείας στη συνδεδεμένη εφαρμογή Nespresso για smartphones. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να ετοιμάσετε τις αγαπημένες σας Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso, ώστε να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να βυθιστείτε στη γαλήνη μιας υπέροχης στιγμής καφέ espresso.

Η Claire Cloatre-Vinzant, Επικεφαλής Μάρκετινγκ Μηχανών από τη Nespresso σχολιάζει: "Η καινοτομία και η ευκολία αποτελούν κεφαλαιώδη στοιχεία της επιχειρηματικότητας της Nespresso και για αυτό με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη μας connected μηχανή. Μας αρέσει να εκπλήσσουμε και να ενθουσιάζουμε τα μέλη του Nespresso Club μας και η νέα Prodigio τους προσφέρει έναν πρωτοποριακό, μοναδικό και τεχνολογικά ολοκληρωμένο τρόπο να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Nespresso".

Η Nespresso αποτελεί επίσης συνώνυμο της ποιότητας και του στυλ, έτσι η μηχανή καφέ Prodigio δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Συνδυάζει υπέροχα κομψή αισθητική και απρόσκοπτη ευκολία στη χρήση και διατίθεται σε δύο μοντέλα, τα οποία προτείνουν χρωματισμούς Silver ή Titan. Η δε μηχανή καφέ Prodigio & Milk έχει ενσωματωμένο το  Aeroccino3, με το οποίο οι λάτρεις των συνταγών espresso με γάλα μπορούν να παρασκευάσουν βελούδινο αφρό γάλακτος. Για όσους τώρα προτιμούν να πίνουν τον καφέ τους χωρίς γάλα, η Prodigio παρέχει πολλαπλές ρυθμίσεις και τη δυνατότητα να σερβίρει δόσεις Ristretto, Espresso ή Lungo.

Κατεβάστε την εφαρμογή Nespresso για Android Smartphones
Κατεβάστε την εφαρμογή Nespresso για IOS iPhone & iPad

Λίγα λόγια για τη Nestlé Nespresso ΑΕ
Η Nestlé Nespresso SA αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία αλλά και σημείο αναφοράς για τον ύψιστης ποιότητας καφέ σε μερίδες. Με έδρα τη Λοζάνη (Ελβετία), η Nespresso δραστηριοποιείται σε περίπου 64 χώρες και απασχολεί πάνω από 12.000 υπαλλήλους. Το 2015, λειτουργούσε ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής που απαρτίζεται από 450 αποκλειστικά καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο της Nestlé Nespresso: www.nestle-nespresso.com.