Skip to main content

Νέα ομόφωνη αθωωτική απόφαση για τον Σίμο Δανιηλίδη

Πρόκειται για άλλη μια πανηγυρική και ομόφωνη αθωωτική απόφαση που στέλνει καθαρά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες, τόνισε ο δήμαρχος.

Aθωωτική απόφαση για τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, μετά και την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως της Έδρας, για την κατηγορία της ανωμοτί ψευδούς κατάθεσης, μετά από μήνυση του συμβούλου της αντιπολίτευσης στον δήμο Νεάπολης-Συκεών.

«Η απόφαση ήρθε να αποκαταστήσει την ηθική τάξη και να αποτελέσει ταυτόχρονα ένα «ακόμη ράπισμα για τους αντιπολιτευόμενους πολέμιούς του που έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια ποινικοποίησης σε βάρος της διοίκησης του δήμου», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος.

«Πρόκειται για άλλη μια πανηγυρική και ομόφωνη αθωωτική απόφαση που στέλνει καθαρά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. Κανένας δεν μπορεί να "παίζει" με θέματα νομιμότητας και ηθικής τάξης προκειμένου να προωθήσει προσωπικά και μικροπαραταξιακά συμφέροντα. Τελικά, αποδεικνύεται ότι όποιος προσπαθεί με εμπάθεια, μένος και πάθος να σκάψει το λάκκο του άλλου, τελικά πέφτει μέσα ο ίδιος. Η εμπιστοσύνη μας προς τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της είναι εκφρασμένη και δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να σπιλώνει το κύρος της διοίκησης του δήμου, που με διαφάνεια και νομιμότητα υπηρετεί τα συμφέροντα της κοινωνίας», δήλωσε μετά την έκδοση της απόφασης ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών.