Skip to main content

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Άρη, 0-0 με τον Παναιγιάλειο (video)

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δοκάρι στο 67΄με φάουλ του Πλατέλλα ενώ στο 70΄ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Γκούμα στον Δεληζήση

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Άρη που έμεινε σε λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 23 βαθμούς, τρεις παραπάνω από την 2η Παναχαϊκή (ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλων Πόντου εκτός έδρας).

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη με πιο χαρακτηριστική αυτή του 67΄όταν το φάουλ του Πλατέλλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τσάπαλου.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ζήτησαν πέναλτι όταν ο Γκούμας έριξε στο έδαφος τον Δεληζήση αλλά ο διαιτητής Πουλημάς έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη όταν στο 90΄ο Αρναρέλλης πλάσαρε αλλά ο Βαλεριάνος ως από μηχανής θεός απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Καζναφέρης (68΄Κριστέντο), Γκούφας (77΄Ντέμο), Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (71΄Αρναρέλλης).

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν (80΄Καπνίδης), Ιντζόγλου, Παυλίδης (87΄Πασάς), Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.