Skip to main content

Νέες καθυστερήσεις στον οδικό άξονα Άκτιο -Αμβρακία

Σύγχρονο γεφύρι της Άρτας θυμίζουν τα έργα στον άξονα Άκτιο - Αμβρακία, καθώς το... σταμάτα ξεκίνα συνεχίζεται. Δεν λειτουργούν και πάλι τα εργοτάξια.

Σύγχρονο γεφύρι της Άρτας θυμίζουν τα έργα στον άξονα Άκτιο - Αμβρακία, καθώς το... σταμάτα ξεκίνα συνεχίζεται! Στο δρόμο μήκους μόλις 48χλμ που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2010 για να λειτουργήσει το 2013 δεν λειτουργούν και πάλι τα εργοτάξια.

Όπως μεταδίδει, μάλιστα, το ypodomes.com, τα μηχανήματα έργου είναι κλειδωμένα ενώ την Παρασκευή που πέρασε έγιναν αρκετές απολύσεις εργατών (περίπου 15).

Όπως εκτιμούν πηγές από το Υπουργείο Υποδομών ο εργολάβος των 4 έργων ουσιαστικά επιδιώκει το έργο των 48χλμ να αντιμετωπιστεί ενιαία ούτως ώστε τα προβλήματα να λύνονται συνολικά και όχι κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με το vimanews, ένα εκ των βασικών προβλημάτων του έργου είναι αυτό των απαλλοτριώσεων, την ώρα που γίνεται κάποια προσπάθεια να δοθούν στην κυκλοφορία λίγα χιλιόμετρα. Πάντως, η ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου δεν θα γίνει πριν το 2018, όπως τουλάχιστον τώρα έχουν τα πράγματα.