Skip to main content

Νέες προσφορές από την Emirates για επιβάτες από Θεσσαλονίκη

Οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα της Emirates.

Σε προσφορές για τους επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα προχωρεί η αεροπορική εταιρεία Emirates. Οι προσφορές βασίζονται στην πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της Emirates και της flydubai για παροχή εκτεταμένης συνδεσιμότητας από και προς τη Θεσσαλονίκη με πτήσεις κοινών κωδικών.

Από τις 15 Μαΐου ως τις 30 Ιουνίου 2018, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε προορισμούς όπως Αυστραλία και Σιγκαπούρη, μπορούν να κάνουν κράτηση για εισιτήρια Οικονομικής Θέσης και να επωφεληθούν από τις προσφορές ταξιδεύοντας από 15 Ιουνίου ως 15 Δεκεμβρίου 2018.

Οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, σε διάφορους προορισμούς όπως Μουμπάι και Μαλδίβες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 519 ευρώ.   

Στις κρατήσεις με κοινό κωδικό, οι επιβάτες θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates στις πτήσεις που πραγματοποιούνται από την flydubai.

Για περισσότερες πληροφορίες σε όρους και προϋποθέσεις, και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε www.emirates.com/gr, το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:



Οι παραπάνω ναύλοι ισχύουν για πτήσεις από Θεσσαλονίκη με κοινό κωδικό πτήσης με τη flydubai με αναχωρίσεις από τις 15 Ιουνίου 2018.