Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου..

Σήμερα Πέμπτη στα ανατολικά τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.