Skip to main content

Νεφώσεις με βροχοπτώσεις προβλέπονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πιθανόν είναι να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα Ηπειρωτικά αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για σήμερα Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί που στα νότια θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ενώ πιθανόν είναι να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Πρόσκαιρη βελτίωση προβλέπεται να υπάρχει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.