Skip to main content

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Μέχρι τους 26 θα ανέβει η θερμοκρασία

Αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Την Παρασκευή στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα δυτικά και νότια 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.