Skip to main content

Νέο «ντου» κουκουλοφόρων στο ΠΑΜΑΚ- «Γυαλιά-καρφιά» η πρυτανεία (φωτο)

Έσπασαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τζαμαρίες, κατέστρεψαν ηλεκτρονικές συσκευές και πέταξαν μπογιές στον προθάλαμο και στα γραφεία των Γραμματέων.

Λίγες μέρες μετά την επίθεση στα έδρανα της ΔΑΠ στο ΠΑΜΑΚ και λίγες ώρες μετά την επίθεση στην TV100, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ και έκαναν γυαλιά-καρφιά την Πρυτανεία. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνης, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ανέβηκαν από τον ημιόροφο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία της Πρυτανείας. 

Συγκεκριμένα, έσπασαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τζαμαρίες, κατέστρεψαν ηλεκτρονικές συσκευές και πέταξαν μπογιές στον προθάλαμο και στα γραφεία των Γραμματέων.

Την επίθεση γνωστοποίησε και μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνης, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο την επίθεση.

«Η Δημοκρατία μας, ως πότε θα τους ανέχεται; Ανακαινισμένη η πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ μετά την επίσκεψη των δημοκρατικών δυνάμεων. Η Δημοκρατία έχει πολλούς τρόπους για να επιλυόνται οι διαφορές, όπως διδακτικά μου επεσήμανε ο κ. Γαβρόγλου. Μόνο που εγώ διαφωνώ με τους τρόπους στους οποίους επιδεικνύει ανεξήγητη ανοχή...», έγραψε ο κ. Ζαπράνης.