Skip to main content

Νέο προϊόν κρέμα με γεύση βανίλιας από τον ΘΕΣγάλα

Το νέο προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων και παράγεται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα.

Η κρέμα με γεύση βανίλιας που παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα, είναι το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που βρίσκεται από σήμερα σε όλους τους αυτόματους πωλητές του δικτύου των καταστημάτων του Συνεταιρισμού.

Το νέο προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων και αποτελεί ένα εξαιρετικό γλύκισμα για όλες τις ώρες. Παράγεται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού και κατά συνέπεια ακολουθεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η μοναδική του γεύση και το λεπτό άρωμα βανίλιας δημιουργούν είναι υπέροχο συνδυασμό που κάνει το "ΘΕΣ κρέμα βανίλια" ασυναγώνιστο.

«Μια απλή δοκιμή θα πείσει και τους πλέον ...απαιτητικούς ουρανίσκους», υποστηρίζει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Αποτελεί τον πλέον πρότυπο Συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στην Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ’ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα, παρασκευάζονται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στην Θεσσαλία και την Μακεδονία. Σήμερα ο Συνεταιρισμός διαθέτει 62 καταστήματα σε τρεις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.