Skip to main content

Νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Νίκος Τσαλικίδης

Μπορούμε, ενωμένοι και συστρατευόμενοι να δουλέψουμε όλοι για το καλό της περιφέρειας, είπε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

Νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης εξελέγη την Κυριακή, έπειτα μετά από μυστική ψηφοφορία των μελών της παράταξης της πλειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Ο κ. Τσαλικίδης, ο οποίος ήταν και ο μόνος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση, έλαβε 28 ψήφους σε σύνολο 34 παρόντων μελών της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

Η θέση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κενώθηκε αμέσως μετά την εκλογή του Χρήστου Μέτιου στη θέση του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία έκλεισε θετικά, με τους καλύτερους οιωνούς και θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η ελπίδα, η ενότητα στην παράταξή μας, σε μία περίοδο όπου οι αντιξοότητες και τα προβλήματα ξεπερνούν και υπερβαίνουν όλους μας. Μπορούμε, λοιπόν, ενωμένοι και συστρατευόμενοι να δουλέψουμε όλοι για το καλό της περιφέρειας και των συμπολιτών μας», δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Τσαλικίδης.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, σχολιάζοντας την εκλογή του Νίκου Τσαλικίδη, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα έχουν μεταξύ τους την καλύτερη δυνατή συνεργασία, «ώστε να εργαστούμε και να λύσουμε τα προβλήματα της Ροδόπης και της Περιφέρειας».